Obiceiuri moartea-pasiunii intr-un cuplu

Chiar daca sunteti impreuna de ceva timp, nu este inca timpul sa permiti sa se vada totul din tine si mai ales..lucrurile mai putin placute.
Multe cupluri obisnuiesc sa faca lucruri impreuna, care ar trebuie facute individual, sau macar in absenta celuilalt. Ne miram dupa aceea de ce nu mai suntem la fel de dornici si pasionali ca inainte sau de ce ne piere cheful de sex atat de repede.
Iata ce lucruri trebuie sa eviti sa le faci in prezenta prietenului tau:
1.Nu-ti lasa “budigaii” prin casa. Poate ti se pare normal sa-ti lasi lenjeria intima prin baie si sosetele in camera langa calorifer, dar acest lucru nu este deloc placut pentru iubitul tau care va trebuie sa se obisnuiasca cu aceasta imagine zi de zi. Asa ca mai bine evita aceste lucruri si lasa-l sa te vada cu ele pe tine, nu pe jos, prin casa.
2.Chiar daca este un lucru normal pentru tine, nu te epila in fata iubitului tau. Stim cu toate, ca uneori se intampla se stam cu usa deschisa la baie, in timp ce ne epilam. Pe langa faptul ca nu este deloc placut sa vada parul din anumite zone ale tale, imagineaza-ti cum ar fi sa-l vada pe jos sau in cada. Crede-ma ca in felul acesta, ii va disparea tot cheful de dragoste, ba chiar mai mult, il vei indeparta de tot cu astfel de imagini.
3.Sa te asezi la toaleta in fata iubitului tau. Nu este tocmai recomandat sa faci acest lucru, desi poate parea funny sau absolut normal. Una e sa stai in cada sau sa te speli pe dinti , in timp ce el este in baie cu tine, alta e sa mergi mai departe.
4.Nu mai vorbi de fostii prieteni in prezenta iubitului tau. Chiar daca faci acest lucru fara niciun interes , nu este tocmai in regula sa vorbesti despre asta. Imagineaza-ti ca ar face si el la fel. Cum te-ai simti? Sau si ma rau..sa te compare cu vreuna din fostele lui iubite?
Asa ca, daca vrei ca relatia voastra sa mearga la fel ca la inceputuri, da-ti silinta si tine cont de sfaturile unei femei moderne care stie ce trebuie sa faca pentru a fi fericita si implinita alaturi de barbatul vietii sale.

Citeste si:  Calitatile pe care trebuie sa le aiba un barbat pentru a fi un bun sot

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.