Pasiunea a disparut

Dupa o anumita perioada de timp, pasiunea din cuplu dispare. Se intampla uneori sa simti ca sotul tau si cu tine sunteti mai degraba colegi de camera, decat iubiti.
Trebuie sa fii constienta de faptul ca nu sunteti singurii care va confruntati cu aceasta situatie.
Principalul motiv al aparitiei problemei ar putea fi lipsa de prioritate acordata relatiei.
In primul rand, trebuie sa incepeti prin a accepta sa aveti o discutie despre relatia voastra. Trebuie sa fiti constienti de greselile voastre, sa ascultati si sa fiti dispusi sa faceti lucrurile sa mearga.
Romantismul este o decizie. Trebuie sa preiei initiativa pentru a incepe sa faci schimbari. Ca sotie, atunci cand te decizi sa devii mai romantica si vrei sa va distrati si sa petreceti cat mai mult timp impreuna, va veti da seama ca propria voastra dorinta atat ca prieteni, cat si ca iubiti va reveni.
Sotul trebuie sa inceapa prin a-si aprecia partenera, si a-si exprima gratitudinea fata de ea si fata de ceea ce face pentru el. Daca este nevoie, acesta ar trebui chiar sa-si ceara scuze pentru lucruri spuse sau facute. Barbatii trebuie sa admita ca nu au acordat suficient timp relatiei si sa ii ceara partenerei o sansa de a schimba lucrurile. Acordati-va timp sa vorbiti dar petreceti mai mult timp ascultand.
Fa-l sa stie ca nu sunteti colegi de camera, si ca nici nu vrei sa deveniti. Uita-te in ochii lui atunci cand iti vorbeste. Razi alaturi de el, complimenteaza-l si distreaza-te impreuna cu el.
Cucereste-l din nou. Aranjeaza cine speciale, si lasa biletele in locuri unde stii sigur ca el le va vedea. Spune-i „Te iubesc” in mod frecvent, suna-l din cand in cand, trimite-i mesaje in care sa ii spui cat de mult iti lipseste…

Citeste si:  Double date sau intalnire intre cupluri

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.