Pauza in relatii buna sau nu?

In ziua de astazi, angajamentele majore cum ar fi mutarea impreuna sau casatoria pot fi descurajante pentru unul sau ambii parteneri. Daca simtiti ca inca nu sunteti pregatiti sa faceti urmatorul pas intr-o relatie, ar fi o idee buna sa faceti o pauza si sa va dati seama daca aceasta relatie este ceva ce va doriti cu adevarat.

Sa stati departe unul de celalalt  va poate ajuta sa  realizati  cat de importanti sunteti unul pentru celalalt. Daca nu sunteti pregatit pentru a face marele pas in relatie si nu considerati ca este partenerul mult visat,   o pauza va va ajuta sa va clarificati mintea si va v-a oferi puterea de a va desparti de partener.

Citeste si:  Descopera punctele erogene ale barbatilor in functie de zodie

Adesea se intampla ca o pauza nu iti  dea un raspuns clar. S-ar putea sa simtiti ca partenerul dvs. este potrivit pentru dvs., dar sa nu fiti pregatiti pentru luarea unui astfel de angajament.  Cea mai buna solutie in acest caz este sa discutati cu partenerul dvs. si daca sunteti de acord, puteti decide sa luati lucrurile mai incet.

Este bine sa iei o pauza in relatie daca partenerul tau te-a inselat si ai  nevoie de timp pentru a lua o decizie.

Citeste si:  Sotii vs amante

A fi inselat, este o incercare dificila pentru oricine si desi este paradoxal, de cele mai multe ori desi te simti ranit este foarte greu sa iti parasesti partenerul care tocmai a avut o aventura.

Daca partenerul tau te-a inselat, este o idee buna sa iti dai seama daca merita sa incerci sa salvezi relatia. Pe masura ce sunteti departe de partenerul dvs., incercati sa o priviti dintr-o perspectiva neutra. Va fi posibila reconstruirea increderii dupa aceasta tradare imensa?

Citeste si:  Suntem diferiti si nu-mi pasa!

Ce ar trebui sa va intrebati in aceasta perioada, pentru a va putea contura un raspuns?Partenerul tau, are remuscari fata de ceea ce a facut? Intelege cat de mult te-a ranit?

Este corect sau iti da franturi de adevar si te „ plimba”?
Ce va fi  necesar pentru a reconstrui increderea?

Aceasta relatia a dvs merita sa o salvati sau este momentul sa ii punem punct si sa mergem mai departe?

Este important sa nu va grabiti sa luati o decizie si sa nu fiti presati sa luati o decizie.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.