Pauza in relatii buna sau nu?

O pauza  este binevenita intr-o relatie daca  sunteti nemultumiti in relatie pentru o lunga perioada de timp. O pauza va poate ajuta sa va dati seama exact care este motivul pentru care va simtiti nemultumiti in relatie si daca se poate face ceva pentru a o schimba. Daca faceti o pauza din acest motiv, este important sa fiti sincer cu partenerul dvs. in legatura cu acest lucru.

Citeste si:  Fa-l sa se indragosteasca de tine

Daca ati fost nemultumiti in relatie pentru o lunga perioada de timp, exista sansa ca aceasta pauza sa conduca la o despartire, iar partenerul dvs. trebuie sa fie constient de acest lucru.

Nu este o idee buna sa faceti o pauza daca doriti doar sa castigati o lupta

Nu este niciodata o idee buna sa faci o pauza doar pentru a castiga o lupta sau doar pentru a arata partenerului ca s-ar putea sa va despartiti daca nu are aceeasi idee ca a voastra.
Nu este o idee buna sa faceti o pauza daca intentionati sa iesiti cu altcineva Multi oameni cred ca o pauza este o oportunitate de a iesi  cu altcineva. Este, de obicei, o persoana care este „interesanta” de ceva vreme si este undeva pe acolo prin peisaj. Daca iesi cu altcineva in timpul unei pauze, daca decideti sa ramaneti impreuna, vor exista lupte uriase despre asta pentru anii urmatori si partenerul dvs. nu va putea niciodata sa o depaseasca.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.