Poti ramane prietena cu fostul iubit

Este o intrebare pentru care ai nevoie de foarte mult timp pentru a putea da un raspuns sincer si sigur. Depinde: poti ramane prietena sau nu.. depinde de felul in care v-ati despartit si motivele pentru care ati ales sa puneti punct.
In principiu, da, puteti ramane prieteni, dupa o perioada de timp, cand nici unul din voi nu v-a mai simti ceva pentru celalalt si cand va veti putea privi in ochi fara a avea nici un fel de tresarire sau vreun fluturas in stomac.
Inainte de a te intreba daca poti ramane prietena cu fostul iubit, gandeste-te bine la motivele si cauza principala a despartirii voastre. Ati cazut amandoi de acord asupra ei? Decizia a fost luata impreuna sau numai unul din voi a fost cel care a luat initiativa si a cerut despartirea? Daca unul din voi nu a simtit nevoia sa iasa in acelasi timp din relatie, mai mult ca sigur va fi foarte greu sa-l priveasca pe celalalt ca un simplu amic.
Ce e de facut? Cum poti trece mai usor peste despartire? Cum sa faci sa-l scoti din minte si din suflet? Cum altfel decat concentrandu-te pe tine: iesi in oras, fa-ti toate poftele, ocupa-te de aspectul tau fizic si nu uita sa fii mereu aranjata si atragatoare. Castigand atentia si admiratia celor din jur iti vei recapata increderea in tine si in sansele tale de reusita in tot ceea ce ti-ai propus.
Odata ce ai decis ca trebuie sa pui capat, trebuie sa fii hotarata sa mergi mai departe, sa treci la nivelul urmator, sa te pregatesti pentru urmatoarea etapa a vietii tale.
Viata merge mai departe, de multe ori nu asa cum ne-am dori in momentul respectiv, insa trebuie sa stii sa faci fata greutatilor care vor veni si sa nu te lasi pacalita. In aceasta perioada esti mult mai vulnerabila si poti fi ranita foarte usor, daca nu stabilesti niste limite si nu incerci sa te automotivezi singura.
Recomandat ar fi sa nu te arunci in bratele altcuiva pentru a trece mai usor mai departe, pentru ca nu este cea mai buna solutie si nici nu vei reusi ce ti-ai propus.
O fosta relatie se transforma in amicitie, cum spuneam, in timp, cu rabdare si putina detasare emotionala din partea ambilor parteneri.. daca acest lucru nu este posibil..cine stie..poate peste ani si ani veti ajunge in acelasi punct din care ati plecat, si anume…impreuna!

Citeste si:  Simboluri nunta

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.