Pozitii de facut dragoste

Femeile iubesc sexul. De fapt, unele femei se gandesc la sex la fel de mult, sau chiar mai mult decat barbatii. Ele au fantezii in mod constant. Aceste mici fantezii hot pot acoperi un larg spectrum, dar aproape intotdeauna implica una dintre cele mai comune pozitii de sex vaginale si anale pe care femeile le iubesc. Aceasta este datorita unui numar de motive, cea mai importanta este aceea ca se creaza o balanta echilibrata intre nivelul de dificultate si placerea maxima. Cu alte cuvinte, aceste pozitii sexuale sunt adorate intrucat ofera placere.
Multe femei iubesc sa fie deasupra dintr-un singur motiv. Le fac sa se simta ca si cand ele ar avea controlul, si puterea este intotdeauna un afrodisiac puternic. Sa fii deasupra nu este limitata la un singur stil. Barbatul ar trebui nu doar sa stea si sa se bucure, ci ar trebui sa iti mangaie sanii si talia.
Cea mai comuna pozitie sexuala este pozitia misionarului. Nici un barbat nu ar trebui sa ignore potentialul imens pentru un sex hot.
Barbatul poate vorbi murdar, asta daca tie iti place si esti de acord cu asta. Barbatul poate sa iti si sopteasca cuvinte dulci la ureche.
Pozitia linguritei este facuta pentru un sex fabulos si nu este de mirare de ce se afla pe lista pozitiilor sexuale preferate de femei. O femeie iubeste sa simta pieptul barbatului in spatele ei, si adora sa ii simta bratele in jurul ei si adora sa fie penetrata din spate. Ii place in special in pozitia linguritei pentru ca este extrem de confortabil si ii permite sa se joace cu sanii ei, cu clitorisul, si, sa fim sincere, majoritatea femeilor nu se pot satura de asta.
Pozitia „doggy dog” este si ea una dintre pozitiile sexuale adorate de femei.

Citeste si:  10 lucruri pe care barbatii nu le suporta la femei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.