Pozitii sexuale noi

Intrebarile despre pozitiile sexuale sunt printre cele mai comune si cele mai populare. Care sunt noile pozitii sexuale, cele mai comune si cele mai bune? Exista pozitii recomandate de sex oral, sex anal?
Problema cu aceste intrebari este ca raspunsul este intotdeauna la fel: depinde. Placerea sexuala, si pozitiile sexuale, nu sunt stiinta exacta, si singurul mod in care poti sa afli mai multe despre pozitiile sexuale este sa aduci creativitatea in viata ta si sa incepi sa explorezi.
Gasirea pozitiei fizice potrivite
Cea mai evidenta parte a oricarei pozitii sexuale este pozitia fizica a corpurilor noastre. Exista sute de pozitii pe care putem sa le practicam.
Miscari diferite pentru pozitii diferite
O pozitie sexuala buna nu inseamna doar aranjarea corpurilor noastre, ci inseamna sa permita miscarile care iti plac in sex. Uneori poate ca ai chef de un sex soft, alteori de un sex mai dur.
Ajustarea unghiului de penetrare
Multi oameni duc lipsa de informatii de baza, importante, despre anatomia sexuala a barbatilor si a femeilor. Unghiul penetrarii poate schimba modul in care atat femeia, cat si barbatul se simte. Poate sa stimuleze o parte a corpului mai mult, poate sa fie mai confortabil.
Foloseste-te de maini si de picioare
Atunci cand vine vorba de pozitiile sexuale, te poti concentra prea mult asupra conexiunii genitale, si ignori faptul ca intregul corpul este liber pentru stimularea sexuala. Picioarele, bratele, mainile, talpile pot fi toate jucatoare importante in pozitiile sexuale minunate.
Gasirea ritmului
Toate cliseele despre „miscarea oceanului” sunt adevarate. Indiferent de pozitia de sex in care te afli, de marimea penisului partenerului tau, daca nu exista ritm, atunci nu te vei simti bine.

Citeste si:  2 pozitii sexuale "obraznice" din Kama Sutra

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.