Pozitii sexuale periculoase

Iata un ghid pentru cuplurile indraznete cu cele mai periculoase 5 pozitii sexuale care vor conduce mai degraba la intinderea muschilor sau ruperea ligamentelor decat la orgasm.
1. The Triple Lindy
Cum sa o faci:
Aceasta este o pozitie care necesita o putere IMENSA pentru ambele parti.
Femeia trebuie sa aibe muschi abdominali puternici si sa fie capabil sa isi alinieze partea din spate cu penisul partenerul pe intreaga experienta. Barbatul trebuie sa fie capabil sa ridice femeia pana la punctul patrunderii, apoi sa o aseze mai jos, confortabil pe genunchii sai in timp ce se lasa pe spate folosind jumatatea din fata a femeii ca o greutate de balansare.
Daca cineva poate sa faca acest lucru pentru mai mult de cateva secunde, felicitari.
Ce poate sa mearga prost:
Din moment ce puterea barbatului este tot ce tine femeia in siguranta pe masura ce ea este satisfacuta, cel mai rau scenaiu poate fii ca genunchii barbatului sa cedeze, transformand aceasta pozitie in cea mai periculoasa.
2. Podul Londrei
Cum sa o faci:
Pentru a incepe aceasta pozitie, barbatul trebuie sa faca podul pe spate. Daca un barbat reuseste asta, felicitari, inseamna ca e gimnast.
Apoi, femeie trebuie sa ” il incalece”. Este o balanta foarte delicata.
Chiar daca ar fi indeplinite toate conditiile, penetrarea ar fi imposibila fara cateva perne daca regiunea din mijloc a barbatului s-ar indrepta catre pamant. Ca acest lucru sa mearga, femeia trebuie sa fie mult mai slaba decat barbatul si el sa nu aibe nici o problema la spate.
Ce ar putea sa mearga prost:
Presiunea greutatii corpului femeii, fie ea si Kate Moss, ar pune presiune mare pe incheieturile si gleznele partenerului.
Daca partenerul cedeaza si pica, atunci amandoi ar avea dureri mari la spate, rani pelvice minore si durere de fund mare pentru amandoi.
3. Clestele
Cum sa o faci:
Femeia sta orizontal tinandu-se intr-o mana. Barbatul o ridica de picioare, desfacandu-i-le si sustinand-de spate.
Ce ar putea sa mearga prost:
Greutatea mare care atarna in mana stanga a barbatului in aceasta pozitie nu numai ca il va trage in jos, dar muschii ii vor ceda cu siguranta dupa 1 minut. Penisul barbatului si orice muschi sunt implicata in aceasta pozitie ar putea sa fie raniti daca mana femeii cedeaza intr-un anumit punct, indoind penisul.
5. Ridicatorul de corpuri
Cum sa o faci:
Aceasta este de fapt destul de comuna. Sprijiniti-va de un perete. Femeia il inconjoara pe barbat ca un urs koala, si barbatul atunci o patrunde pe femeie. Peretele va va ajuta mult la inceput….pana cand….
Ce ar putea sa mearga prost:
Transpiratia. Transpiratia de pe spatele femeii o va face sa alunece. Daca in caldura momentului unu dintre parteneri se dezechilibreaza, penisul ar putea fi indoit in directia nepotrivita si femeia ar putea suferi dureri de spate si cap serioase.
5. Piciorul inclinat
Cum sa o faci:
Nu o face.
Ce ar putea sa mearga prost:
Femeia ar putea in mod inevitabil sa rupa penisul daca ea sta pe degetele de la picioare.
Daca penisul totusi va scapa, atunci testiculele lui sigur vor avea de suferit.
Chiar daca aceasta pozitie poate sa fie incitanta, dar daca femeia aluneca in timp ce face miscarea inainte si inapoi…game over.

Citeste si:  Relatia de cuplu dupa o aventura

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.