Pregatire pentru prima intalnire

Pregatirea pentru prima intalnire doar o simpla problema de igiena – desi si asta este important, de asemenea.
Fii la curent cu ultimele evenimente. Urmareste canalele noi si citeste blogurile si stirile de actualitate. Nu trebuie sa studiezi ca si cand ai da un examen la scoala, doar cauta prin ulrimele noutati. Asta te va tine departe de acea tacere apasatoare ca poate ucide prima intalnire. Daca orice altceva esueaza, poti aduce in discutie un eveniment curent si sa imparti opinii despre ultimele intamplari. Sau poate ca stii prea putin despre politica, dar vrei sa-ti impresionezi partenerul cu cunostintele tale. Exista enorm de multe site-uri si blog-uri care dezbat acest subiect.
Noaptea dinaintea intalnirii, dormi suficient de mult – si daca intalnirea ta este dupa o zi de munca, poti sa dormi putin inainte. 30-45 de minute de somn iti odihneste creierul, iti permite sa iti aduni gandurile si sa arati sanatoasa si relaxata. Daca stii ca vei bea ceva la intalnire, incep sa iti saturi corpul cu multa apa. Fiind hidratata corespunzator nu este bine numai pentru a evita durerile de cap, ci si sa ai pielea frumoasa si sa ai o stralucire.
Sa iti faci dus si sa fii curata inainte de intalnire este un necesar. Sa mirosi si sa arati curat este o prioritate inalta pentru majoritatea oamenilor atunci cand cauti un partener.
Acestea pot parea sfaturi simple pentru intalnirea cu baietii, dar inainte de prima intalnire ar trebui sa te concentrezi asupra a ceea ce vrei sa te imbraci, asupra a ceea ce vei spune, si sa te pregatesti fizic. Acum ca esti pregatita de intalnire, iata cateva sfaturi pentru a flirta corespunzator.
Flirtul este totul despre atitudine. Un flirt bun se bazeaza pe incredere, si o persoana care nu se teme sa isi asume riscuri face un flirt excelent. Un mod simplu de a flirta este sa incepi conversatia. Cea mai buna metoda de introducere este un simplu buna. De acolo, conversatia va decurge de la sine.
Aminteste-ti sa te distrezi atunci cand flirtezi. Fii spontana.
Ascultarea este aspectul major al flirtului.
In timp ce asculti si incerci sa intelegi ceea ce partenerul tau spune, oportunitatea este perfecta pentru contactul vizual. Fa contact vizual, dar asigura-te ca este un moment prielnic.
Si in final, nu uita sa zambesti. Zambetul este contagios. Un zambet bun poate face minuni.

Citeste si:  Egalitatea dintre sexe. Ce spuneti de barbatul din ziua de azi?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.