Pregatirile dinaintea primei intalniri

Prima intalnire este una dintre cele mai importante, de neuitat, chiar decisive intalniri, daca pot spune asa. Pentru acest eveniment, ambii parteneri acorda o atentie deosebita, insa sunt convinsa ca femeile sunt mult mai grijulii cand vine vorba de prima intalnire.
Pentru acest eveniment nu numai ca ne pregatim bine, o facem chiar cu o seara inainte. Pielea este curatata in profunzime si hidratata, parul este spalat, imbalsamat si stralucitor, iar corpul va mirosi extraordinar de bine.
Barbatii fac un dus, se barbieresc , se dau cu after-shave si cu parfum si sunt gata de plecare.
Femeile se machiaza si se aranjeaza cel putin o ora in fata oglinzii inainte de a pleca de acasa.
Fondul de ten, mascara, blush-ul, dermatograful si lip-gloss-ul o vor face sa straluceasca in fata partenerului. Cate putin din toate, fara a parea ca ne-am dat cu tencuiala si efectul va fi garantat.
Inainte de a pleca de acasa, femeile probeaza cele mai frumoase si mai noi haine pe care le are, pentru a face impresie buna. Se razgandeste de cel putin 3 ori inainte de iesi pe usa si poate chiar intarzia la intalnire din cauza aceasta, dar va fii iertata usor, pentru ca intr-un final va arata ca o printesa.
Barbatii se hotarasc foarte repede cum sa se imbrace: isi iau tricoul preferat, perechea de blugi preferata si ultima pereche de tenisi cumparata. Isi dau cu putin gel sau ceara de par si sunt gata de cucerit.
O alta decizie grea pentru o femeie o reprezinta parfumul. Nu stiu cu ce parfum sa te dai atunci cand merg la prima intalnire. Un barbat ar spune: “E simplu. Alege parfumul preferat!” ( asa cum face el ). Insa ce nu stie el este faptul ca o femeie are cel putin cinci parfumuri preferate. Asa ca este destul de greu sa se hotarasca cu care din ele sa de dea. Intr-un final il va alege pe cel mai senzual si cel mai scump, nu inainte de a face o baie fierbinte plina de arome si multa crema de corp frumos mirositoare.
Femeia isi face mereu griji ca nu ii sta bine parul, ca nu s-a dat bine cu oja, ca nu ii place cum ii sta cu pantofii si alte astfel de problemute, in timp ce barbatul abia observa toate aceste lucruri si detalii fara de care noi nu putem merge mai departe.

Citeste si:  Pe cine mai iei cu tine in dormitor?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.