Preludiu perfect

Debutul unui act sexual nu trebuie sa „arate cu degetul” catre ceea ce urmeaza sa se intample. Rolul preludiului este de a pregati cei doi parteneri, de a-i face sa se doreasca unul pe altul si sa se simta doriti. Pentru a avea rezultatul scontat, metodele folosite nu trebuie sa fie sexuale, ci sa se compuna din priviri, cuvinte si citirea semnelor emise de limbajul trupului. Cu cat esti mai bine pregatita psihic pentru o noapte fierbinte, cu atat mai bine va raspunde corpul tau la a da si a primi placere. Lasa-te sedusa de farmecele lui.
Daca tu crezi ca preludiul este doar treaba partenerului, te inseli amarnic. Si tu ar trebui sa participi la aceasta etapa, mai ales daca relatia voastra este una de lunga durata. Amandoi aveti parte de placerile unei partide reusite, asa ca fiecare dintre voi poate „prelua haturile’ vietii voastre sexuale. Pentru tine este chiar mai usor. Ii poti atinge mana in timpul in care vorbesti, iti poti uda sau musca buzele, ii poti invada spatiul personal cu mult mai multa naturalete decat o poate face el.
Se spune ca 30% din comunicare este verbala. Poate ca partenerul tau „vorbeste” cu tine…dar nu prin cuvinte. Limbajul corpului este complex, iar uneori cuvintele nu au valoarea necesara pentru a transmite ceea ce simtim. Doi parteneri potriviti reusesc sa comunice la fel de bine, cu sau fara cuvinte. Dedica un timp corpului lui, citeste-l, asculta-l, raspunde-i.
Atinge-l, in timp ce vorbeste. Fie ca il mangai pe brat, pe sira spinarii sau pe genunchi, nu te da inapoi de la contactul fizic. Daca urmariti un film in casa, pune capul pe umarul lui si lasa-l sa te ia in brate. Respiratia ta calda ii va trezi toate simturile la viata.
Punctul maxim al preludiului care trimite tirect la actul sexual, variaza de la cuplu la cuplu. Daca va sarutati deja, expertii spun ca seara a inceput…Sarutul este unul dintre cele mai intime gesturi. Cand iti imparti chiar si respiratia cu iubitul tau, atunci simpla atingere a buzelor poate vibra in tot corpul. Totul poate incepe cu un sarut.

Citeste si:  Cum sa iti spionezi iubitul

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.