Probleme in casnicie

Fiecare relatie are propriile sale suisuri si coborasuri. Ignorarea problemelor care persista poate duce la deteriorarea casniciei. Consilierea cuplului va poate ajuta sa scapasi de aceste probleme cu suport profesional. Cuplurile ar trebui sa fie in cautare permanenta de semnale de avertizare care sa indice ca mariajul are probleme.
Abuz emotional
Abuzul emotional si psihologic poate sa ia forma unui partener constant prin criticarea celuilalt. Daca abuzul este lasat nerezolvat, va deteriora relatia pe mai departe.
Infidelitate
Aventurile se intampla din numeroase motive si nu inseamna neaparat ca un mariaj este terminat. Totusi, va fi nevoie de efort serios pentru a depasi tradarea si pentru partenerul tradat sa invete sa aibe incredere din nou. Terapia poate ajuta sa determine ce a facut sa apara aventura si sa faciliteze o comunicare mai buna.
Argumente frecvente
Este normal pentru cupluri sa se certe, dar mariaul nu trebuie as fie un continuu camp de lupta. Certurile constante cu partenerul despre bani, parinti si chiar probleme mai mici pot indica existenta unor probleme mai adanci.

Citeste si:  "Lasa-l sa plece!"

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.