Probleme in cuplu. Ejacularea precoce

Ejaculare precoce

Se poate intampla la fel de bine ca unul dintre parteneri, din cauza momentelor de peste zi sa nu poate fi „prezent” in timpul actului sexual. Am putea vorbi despre un act sexual imitat, fals care nu este in concordanta cu ce simt, in fapt, cei doi. Ei fie ar vrea sa se desfasoare altfel, fie ar vrea sa faca altceva in acel moment. Trebuie sa nu uitam ca dorinta sexuala a unui partener este de multe ori data de mesajul transmis de catre celalalt  partener ca si-ar dori acest lucru. Daca aceasta dorinta lipseste unuia dintre parteneri…nu ar trebui sa ne mire ca rezultatul final nu este unul satisfacator. Si cand vorbim de un act sexual, la fel ca intr-o relatie este vorba de doua persoane.

Citeste si:  Cum sa ai parte de fericire

Daca exista o anxietate la debutul vietii sexuale nu este un motiv de ingrijorare. Ulterior, aceasta se va desfasura si este usor surmontabila cand lucrurile se desfasoara asa cum vin din cei doi. Baiatul ajunge barbat prin evolutia si libertatea sa. Similar fata ajunge sa se simta femeie si sa doreasca actul sexual,  intr-un mod natural. Lucrurile cand se intampla natural, ajung sa fie lipsite de anxietate si insotite de placere.

Citeste si:  Cand ai stiut ca esti gay?

Ejacularea precoce se manifesta si atunci  cand actul sexual nu se desfasoara in baza naturii, ci este o performanta, o cerere, o impunere, o dificultate.

Pe de alta parte, problema care ramane o constituie modul in care o persoana vede actul sexual, sexualitatea, masculinul si femininul, dar aceasta deja necesita o analiza mai aprofundata.

Ceea ce poate sa fie lucrat cu usurinta de parteneri este aceasta parte de mod de desfasurare a actului sexual, ca el poate sa fie prezent in diferite moduri, dar nu neaparat si dorit. El poate sa fie amanat, dorit si, in orice caz, poate sa fie discutat deschis cu partenerul.

Citeste si:  Fast-love: devoratoarele de iubiri

 

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.