Relatia perfecta

Fiecare femeie isi doreste sa intalneasca barbatul perfect si sa aiba o poveste de dragoste ca in povesti. Din pacate, nu toata lumea are parte de asa ceva. O poveste perfecta de iubire se bazeaza pe anumite principii si are nevoie de anumite reguli.
O relatie de iubire de lunga durata se bazeaza in principal pe:
– incredere, intrucat ne simtim bine si in siguranta alaturi de persoane in care avem incredere si care ne fac sa visam. Este bine ca partenerul nostru sa ne fie si prieten, sa ne putem impartasi secretele cu el.
– informare. Trebuie sa fii constienta de bolile care te pandesc atunci cand ai un contact sexual neprotejat. Discutati impreuna despre masurile de precautie si de protectie pe care le luati.
– igiena intima. Este foarte importanta pentru o relatie, pentru a va simti confortabil atunci cand faceti dragoste.
– comunicare. Fara comunicare nimic nu este posibil, nimic nu dureaza. Fara comunicare nu exista legatura intre voi. Fara comunicare relatie se va raci cu siguranta, asa ca oricat de obositi va veti simti, nu ezitati sa comunicati.
– intelegere. Este important sa va intelegeti reciproc, sa va sprijiniti si sa va ajutati.
– compromisuri. In orice relatie sunt necesare uneori anumite compromisuri. Nu ezitati sa le faceti daca intr-adevar tineti unul la celalalt si va doriti o relatie de lunga durata si serioasa.
– respect. Respectul reciproc si respectul fata de sine este foarte important. Respecati-va in primul rand pe voi insine si apoi pe partenerul vostru.

Citeste si:  Ce spun eu si ce-ntelegi tu...

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.