Relatie sau libertate

Doamnelor, de cate ori iubitii vostri v-au spus ca vor sa iasa in oras, sa joace poker cu baietii, sa iasa la un meci de fotbal sau sa se intalneasca cu o prietena? De multe ori, nu-i asa?
Ti se pare anormal faptul ca nu vrea sa stea cu tine acasa si sa vizionati ultimul film aparut la cinema sau emisiunea ta preferata?
De multe ori, nu este de ajuns ca sexul sa fie singurul lucru care merge bine intr-o relatie. Interesele comune si pasiunile au si ele o importanta deosebita atunci cand vrem sa mentinem o relatie.
Inainte de a gasi motivele pentru care nu vrea sa petreaca mai mult timp cu tine, mai bine incearca sa-ti urmaresti propriile interese. Arunca o privire per ansamblu si vei vedea ca si tu ai nevoie de timp pentru tine, pentru socializare si dupa aceea pentru relatia voastra. Incearca sa gandesti ca un barbat: de regula, cand sunt siguri de sentimentele partenerei, o pun pe aceasta pe un plan secundar. Tocmai pentru ca stie ca iubirea este atat de mare si ca ea va accepta si sa se vada mai tarziu sau sa renunte la o seara impreuna, pentru a se putea bucura el de compania altor persoane, el nu va renunta niciodata la obiceiurile lui. Mai ales cand stie, ca indiferent ce ar face, acasa va fi mereu ea, care il va astepta cu bratele deschise, dupa o zi obositoare de munca si o bauta cu baietii.
In momente din acestea, nu poti sa-ti pui decat o singura intrebare: ce-si doreste el cu adevarat? O relatie sau o persoana cu care sa mai petreaca din cand in cand timpul si care sa-i inteleaga nevoia de libertate oricand?
Asa ca nu incerca sa-l prinzi cu forta langa tine sau sa te legi de el. Elibereaza-ti mintea, corpul si spiritul. In felul acesta vei putea sa strangi mai multa energie si sentimente pozitive pentru a face relatia sa mearga din ce in ce mai bine.
Profita si tu de momentele de libertate pentru a iesi cu prietenele tale, pentru a lenevi sau pentru a-ti face ritualul de ingrijire si de infrumusetare, departe de ochii iubitului tau. El trebuie sa te vada in forma finala, nicidecum cand ai masca pe fata sau cand stai cu balsamul in par.

Citeste si:  Tensiunea si incertitudinea intr-o relatie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.