Relatii la distanta

De cand s-a inventat masina, orizonturile dragostei s-au extins rapid si considerabil. Ca sa nu mai vorbim de momentul in care a aparut avionul, am mers chiar mai departe. In zilele noastre mii de kilometri nu mai e ceea ce era odata. Dar exista si parti mai putin bune atunci cand te intalnesti cu cineva care e la mii de kilometri departare de tine.
Cu toate ca exista internetul si telefonul, se va simti lipsa persoanei iubite si asta ar putea sa fie o problema serioasa. De obicei, relatiile implica foarte mult spatiu intre parteneri.
Atunci cand stati despartiti pentru mai mult de cateva luni va trebui sa iei in consideratie si consecintele. Nu e corect sa iti rogi partenerul sa te astepte mai mult de 6 luni, daca nu sunteti casatoriti. Oricum, orice merge pana la o perioada de pana la 4 luni jumatate.
Pastrand o legatura permanenta cu cel iubit va imbunatateste sansele de a sta mai mult timp impreuna, dar nu veti putea vorbi la telefon toata ziua sau sa stati numai sa vorbiti pe internet. Exista si factori externi care intervin in relatia voastra.
Nu e vina ta si nici a partenerului tau, doar ca oamenii asa au fost contruiti. Nu poti sa stai prea mult timp departe de cel pe care il iubesti.

Citeste si:  Lectii de gradinarit pentru indragostiti debutanti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.