Rutina in relatie

Indiferent cate idei ne-ar da unii si altii, uneori ne este foarte greu sa scapam de rutina. Motive? Fie din comoditate, fie din jena sau din incapacitatea de a pune anumite idei in practica. Asa ca acceptam rutina ca pe o schimbare normala, generata de trecerea timpului.
Vacantele sunt momentele in care evadam din rutina profesionala sau casnica si ne permitem sa mai lenevim putin. Profitati de acestea pentru a trezi dorinta sexuala si a reinvata sa va iubiti.
Exista foarte multe lucruri care ne pot ajuta sa reanimam dorinta sexuala. Printre ele se numara si vetimentatia, imaginatia, accesoriile, dar si neprevazutul. In schimb, putem sa incepem prin a ne apropia afectiv si emotional de partener. Trebuie doar sa alegem un moment al zilei, sa ne relaxam si sa ne gandim la placerea de a trai in intimitatea unui cuplu, de a avea pe cineva aproape.
Exprimarea afectiunii in afara contextului sexual, imbratisarile, atingerile, o atentie speciala aratata partenerului, iti permite sa dezvolti inconstient acea anticipare care sporeste dorinta sexuala.
Bineinteles, pentru a scapa de o viata sexuala care a devenit ea insasi o rutina, trebuie sa va acordati si sa va rezervati timp pentru a face dragoste. Doar aceste momente va vor permite sa va dezvoltati senzualitatea si creativitatea sexuala. Faceti-va timp sa traiti apropieri intime, emotii, iar lucrurile se vor schimba in bine!

Citeste si:  Sexul in locuri publice

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.