Sa ii spui tot sau nu

Va certati din cauza gunoiului care trebuie dus, a vaselor murdare care s-au strans, a copiilor care n-au fost dusi la scoala la timp…Femeile nu iarta nimic. Si, intr-o buna zi, pe langa toate corijentele astea, se plang si ca nu primesc macar o floare de la ei, ca nu mai ies la restaurant sau macar la plimbare, in weekend.
Carei femei nu i-ar placea sa i se ghiceasca dorintele secrete, sa fie scutita, macar uneori, de povara vietii cotidiene, sa existe si in viata ei un print care sa o duca intr-o padure pe un cal alb? In principiu, cel care ar trebui sa aiba initiativele este printul sarmant, barbatul.
Dar in viata adevarata lucrurile stau cu totul altfel. Noi trebuie sa il atentionam pe cel de langa noi, pentru a-l face sa inteleaga cu adevarat. Totusi, se intampla ca el sa nu reactioneze si femeile sa oboseasca asteptand, in vreme ce barbatii refuza sa inteleaga adevarul.
In primul rand, femeile trebuie sa inteleaga care este motivul vesnicelor iritari si sa puna lucrurile la punct, spunand deschis si pe fata ce simt.

Citeste si:  Fara prejudecati. Din amanta, azi sunt sotie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.