Sa intelegem comportamentul sexual al barbatilor

D. este un barbat frumos, cu un  farmec „studiat” (multe ore la sala si la hair stylist) fara a avea o carsima autentica, dar care reuseste sa atraga atentia unei femei. De cate ori, este o femeie atregatoare prin preajma sa nu se poate stapani sa nu ” se dea la ea”.

Poblema  pe care i-am pus-o a fost, daca isi iubeste iubita de ce face asta? Si atunci a inceput sa ma intrebe ” ce este dragostea?” si sa imi povesteasca despre viata lui amoroasa.

Citeste si:  Despre iubire

Cand l-am intrebat de ce crede ca isi iubeste prietena, mi-a raspuns:

” Este inalta, blonda, sani fermi 🙂 orice barbat o doreste.”

– Si cand ai timp de altele?

– Pai, ea mai lucreaza uneori pana seara tarziu si ies cu prietenii si ne „antrenam” la strans numere de telefon…si uneori mai facem si mai mult dar, doar o data.

-Si partidele de sex cum sunt?

– Nu partida de sex imi place cel mai tare, ci stransul numerelor de telefon si faptul ca reusesc sa o dau gata. Ma face sa ma simt bine. Sunt cel mai tare din grupul meu de prieteni.

Citeste si:  Cand el nu vrea un copil

In ciuda bravurii lui, comportamentului lui D. , „infantil” as putea spune, este dat de temeri si tendinte competitive. Numai ca comportamentul lui de „vanator” nu ii satisface si nevoia lui de iubire, asa ca a venit si nevoia lui de a gasi o iubita „trofeu”, care sa ii umple acest gol si sa il mai ajute sa ii creasca stima de sine.

Dar, cum sa faci un „Print” sa constientizeze ca comportamentul lui este bazat pe stima lui de sine scazuta si nevoia lui permanenta de confirmare?

Citeste si:  Nu stari sufletesti, TROFEE!

Si atunci l-am intrebat:

– De unde stii ca pentru femeile pe care tu le agati, nu esti doar un joc? Eu cu prietenele mele, jucam acelasi joc, pe care il joci tu cu baietii. Chiar avem cateva „faze” pe care le experimentam si care functioneaza de fiecare data, si barbatii cad in plasa.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.