Secretele barbatilor

Desi nu ne place, barbatii le spun femeilor ceea ce ele vor sa auda. Din punctul lor de vedere, daca femeile vor sa comunice, ele percep acest lucru ca o capcana. Femeile vor sinceritate, insa atunci cand au parte de ea, nu sunt multumite de raspunsurile primite.
Exista lucruri pe care barbatii le spun prietenilor lor si nu sotiilor sau iubitelor. Printre acestea se numara urmatoarele:
1. Da, este vorba despre sex. Barbatilor le place sexul, barbatilor le place varietatea. Barbatilor le plac femeile care iubesc sexul, iubesc varietatea si sunt partenere active in sex.
2. Un barbat este mai putin romantic daca femeia ii face viata mizerabila. Daca vrei sa fii alintata nu incepe o cearta despre capacul de la toaleta sau despre gunoi.
3. Barbatii sunt pasionati de lucrurile pe care femeile le urasc. In general, atunci cand barbatii iti spun ca nu le place sa se uite la desene, filme de actiune, sporturi, the Simpons, etc. mint pentru a putea sa faca sex cu tine.
4. Barbatilor nu le plac distractiile femeilor. Ei iti spun ca sunt de acord cu ele, doar pentru sex.
5. Femeile au picioarele reci, mainile, fundul si alte parti ale corpului. Barbatii nu sunt incalzitorul tau personal, asa ca ori ti le incalzesti, ori ti le tii acasa.
6. Ziua are doar 24 de ore. Opt ore pentru somn, zece pentru munca, doua pentru deplasari, 90 minute la sala, 90 de minute gatind, mancand si spalat si mai ramane doar o ora pentru un cuplu, asa ca tineti asteptarile rezonabile.
7

Citeste si:  Joc teatru ca sa ma iubeasca

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.