Secretele cuplurilor care fac mult sex

Exista cupluri care fac mult sex destul de des, cel putin de 3 ori pe saptamana. Apoi, exista acele cupluri geniale care „uzeaza” asternuturile atat de des, incat te intrebi cum o fac. Ei au joburi full-time, poate si cativa copii si doar 24 de ore pe zi, exact ca si noi restul. Si totusi, ei reusesc cumva sa isi faca timp si pentru sex si sa reinvie pasiunea dintre ei doi. Care este secretul lor? Ei bine, am vorbit cu cativa dintre acesi extra pasionati si am descoperit ca trucurile care permit sa strecoare mult sex in programul lor nebun, sunt extrem de simple. Incearca sa le pui in aplicare sfatul si vei descoperi ca este destul de simplu sa renuntati la haine. Mai mult decat atat, vei obtine pasiune, multa pasiune.
Secretul numarul 1:
Atunci cand esti „bagata” intr-un milion de lucruri, nu prea iti mai arde sa faci sex. Sfatul cuplurilor care fac sex des este acela de a alege in fiecare luni cate un numar si trebuie sa faceti sex de atatea ori pana la sfarsitul saptamanii. Daca in trei zile nu se intampla nimic, trebuie sa stiti ca e momentul sa dati bataie cat mai rapid. De exemplu, a doua zi, in timp ce copiii sunt la gradinita, sau sunt la bunici, puteti sa va apucati de treaba.
Secretul numarul 2:
Alegeti o ora la care sa faceti numai sex. Indiferent de ocupatiile pe care le aveti, la acea ora stabilita de voi, renuntati la toate si apucati-va de treaba.
Secretul numarul 3:
Alegeti o melodie care sa va incite
Muzica este un mod minunat de a binedispune oamenii si de a le crea o anumita dispozitie. Exista anumite melodii perfecte pentru o partida de sex.
Secretul numarul 4:
Considera sexul a fi un vindecator a orice
Este usor sa gasesti motive si scuze pentru a te fofila. Esti obosita, esti stresata, esti nervoasa sau orice alt motiv. Opreste-te imediat si considera ca sexul poate vindeca totul.
SecretuL numarul 5
Fii pasionala … intreaga zi
Oamenii pasionali traiesc sexual, adaugand sare si piper activitatilor de zi cu zi. Ca si rezultat, ei dezvolta un ridicat simt al dorintei, ceea ce ii face sa fie dornici de sex.
Secretul numarul 6:
Nu uita de sex avand multa munca.
Cuplurile pasionale au o filozofie: Sexul frecvent, indiferent de ce tip, este absolut necesar. Asa ca daca sexul uneori trebuie sa fie rapid, tot sex se numeste si tot bun e.

Citeste si:  Evitare gelozie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.