Semne ca nu este indragostit de tine

Iesiti de ceva timp impreuna si parca deja va cunoasteti de o viata. Esti atrasa iremediabil de el si nu stii ce sa mai faci pentru a-i intra in gratii.
Raspunsul intrebarilor tale il vei gasi in acest articol, care este conceput special pentru a scoate in evidenta acele aspecte care iti dau de inteles clar ca nu este interesat de o relatie cu tine.
1.Tu esti cea care il suna, el abia daca iti da un mesaj.
Daca numai tu esti cea care are intotdeauna initiativa, tu esti cea care ii lasa mesaje, care il suna sa il invite in oras, etc..inseamna ca tipul nu este deloc interesat de tine. Daca iti place cu adevarat de el si vrei sa faci o ultima incercare, il poti supune unui mic test: suna-l intr-o seara si intreaba-l ce mai face, rugandu-l ca la finalul discutiei sa te sune maine dimineata, la o anumita ora, pentru a-ti da trezirea, motivand faptul ca ieri nu ti-a sunat alarma de pe telefon. Daca va face acest lucru, inseamna ca exista un mic interes, care va trebui mai apoi pus in valoare de sarmul si de farmecul tau.
2.Desi iesiti de mai bine de cateva luni impreuna, nu ai idee in ce zona locuieste.
Daca evita orice discutie sau drum care ar putea avea legatura cu casa lui, inseamna ca este ceva la mijloc. Poate are ceva de ascuns si nu vrea sa fie vazut cu tine in preajma zonei in care locuieste sau poate pur si simplu nu vrea sa intre in detalii si intimitati cu tine. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care sunteti in masina si te roaga sa te lasi in jos in timp ce treceti intr-o zona anume. Acest gest indica destul de evident faptul ca se ascunde de cineva si ca nu isi doreste sa fie vazut cu tine.
3.Nu ii cunosti nici un prieten, apropiat sau pe cineva din familie. De obicei, cand ne indragostim, avem obiceiul de a prezenta persoana iubita celor dragi si prietenilor, pentru a le arata cat de fericiti si mandri suntem ca o avem langa noi. Simtim nevoia sa impartasim cu toata lumea aceasta iubire si sa ne cunoasca tot universal in jurul caruia gravitam. Daca nu se intampla asta..este mai mult decat clar…nu-l interesezi.

Citeste si:  Timiditate si introvertire

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.