Semne ca relatia voastra este serioasa

Il iubeste, te iubeste, dar parca nu esti tu ferm convinsa de asta. Ce trebuie oare sa faca pentru a te convinge de asta? Sa strige in gura mare in public? Nu e tocmai pe gustul tau! Sa-ti dea zeci de mesaje in fiecare zi spunandu-ti “te iubesc”? Nici asta nu ai vrea.
Ce ai spune daca femei-moderne te-ar invata cum sa-I citesti printre randuri? Printre fapte si gesturi?
Suna interesant, nu-i asa? Si nu este deloc greu. Trebuie doar sa fii sincera cu tine si constienta de relatia pe care o aveti. Si desigur sa raspunzi afirmativ la intrebarile care vor urma.
Relatia voastra este tot ce-ti putea dori vreodata: iubitul tau este exact asa cum iti doresti tu sa fie, relatia este serioasa, dar tu ai vrea totusi sa te convingi ca este asa cum crezi, ca nu esti inselata de sentimente sau aparente.
Esti pe primul loc in lista de prioritati a iubitului tau? Daca raspunsul este da, te poti considera o femeie fericita. Nu foarte multi barbati sunt in stare sa puna pe locul 2 cariera sau prietenii, desi sunt constienti ca fara persoana iubita le-ar fi foarte greu. Barbatii sunt foarte orgoliosi, uneori imi lasa impresia ca prefera sa renunte la iubita si la relatie de teama de a face o schimbare sau de a spune exact ceea ce simte. Daca nu este in stare sa tina cont si de tine atunci cand are de luat o decizie importanta, inseamna ca relatia nu este atat de solida si serioasa pe cum ti-ar dori tu sa fie.
Iti demonstreaza ca tine la tine? Te suna? Iti trimite mesaje? Iti face mici surprize? Iti este alaturi cand ai nevoie de sprijinul lui? Daca ai raspuns afirmativ, inseamna ca el are sentimente puternice pentru tine si ca face tot posibilul sa te faca fericita ori de care ori are ocazia. Iubirea se manifesta de multe ori prin cuvinte, alteori prin gesturi, alteori prin semne. Important este sa simti caldura si sinceritatea sentimentelor lui atunci cand sunteti impreuna.
Are grija de tine? Se preocupa de starea ta de sanatate? Te intreaba cum ti-a mers la birou, etc? Daca ai raspuns afirmativ, ti-ai confirmat inca o data faptul ca relatia ta este de viitor. Daca nu ar fi asa nu l-ar interesa cum merg lucrurile, s-ar rezuma doar la acele fapte si lucruri care conteaza pentru el si pentru placerile lui.

Citeste si:  Sfaturi pentru a reaprinde flacara iubirii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.