Semne ca te inseala

Poate sa fie cel mai mare cosmar al tau. Poti descoperi ca partenerul tau are o aventura. In timp ce semnele inselatului pot varia, exista anumite semne care transcend ambele sexe. Desi aceste pot fi universale, este cel mai bine sa iti confirmi suspiciunile cu partenerul tau, daca este posibil. Tine minte ca aceste semne nu sunt secventiale. Ele pot aparea in orice moment al aventurii.
Unele dintre cele mai evidente semne includ: o crestere sau o descrestere subita a datilor in care faceti dragoste, o atentie subita asupra felului in care arata, mirosul unui parfum sau a unei colonii diferite, si zgarieturi sau vanatai pe gat sau spate.
Problema cu schimbarile in comportament sau in atitudine este ca pot avea origini inocente, precum oboseala, iritabilitate, sau poti fi distras din cauza muncii.
Acum ca stii cateva din cele mai evidente si mai subtile semne ale inselatului, primul tau instinct ar fi acela sa iti dai seama cum sa previi infidelitatea. Comunicand eficient, pastrandu-ti optimismul si apreciind diferentele dintre voi doi.

Citeste si:  Sex la prima intalnire? (II)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.