Sex in lift

Cauti moduri in care sa iti ” piperezi” viata amoroasa? Esti pregatita sa incerci ceva nou si excitant? Sa faci sex in lift este o solutie care adauga putin pericol modului in care faceti dragoste, dar, daca te decizi sa ncerci, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii.
1. Verifica daca liftul este un model vechi care are un buton ” Stop” care va permite sa blochezi liftul intre etaje. La lifturile noi, daca apesi pe ” Stop” dupa ” Run” vei declansa o alarma, care cu siguranta va atrage atentia asupra ta, asa ca verifica asta inainte.
2. Cauta un lift solid, daca este posibil.
3. Coordoneaza-ti timpul. Ai grija sa alegi un moment in care sunt mai putine sanse sa fiti deranjati. Poti risca sa fii prinsa.
4. Bucura-te de tine si de momentul in sine. Chiar daca ti-ai luat toate precautiile necesare exista inca o sansa sa fii prinsa, si asta iti poate da doza necesara de andrenalina pentru a pune ceva sare si piper in viata voastra sexuala.
5. Fii constienta ca sunetele din ift sunt propagate foarte bine.
6. Tu ca si femeie ar trebui sa porti fusta. In acest mod, actul va avea loc mai devreme, cu abilitatea de a acoperi mai repede, daca sunteti prinsi in fapt.

Citeste si:  Ce urasc barbatii la femei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.