Sexualitatea barbatilor in functie de zodie

Barbat sarutand pasional o femeie

Fiecare zodie are caracteristicile ei proprii si oricat am vrea sa credem ca actionam independent de ele, lucrurile si faptele ne pot dovedi ca facem exact invers.
Pentru ca tinem foarte mult la partenerii nostri si pentru ca vrem sa le oferim placeri nelimitate, vom tine cont mai mult de sfaturile pe care femei-moderne le pune la dispozitia noastra:
Barbatul nascut in zodia Berbec este un iubit patimas, care nu ar rata niciodata o partida de sex. Iubeste locurile si pozitiile neobisnuite. Actiunea trebuie sa aiba loc oriunde, mai putin in pat: pe masa, in masina, in lift sau pus si simplu, in aer liber. Iubeste adrenalina si este atras iremediabil de lenjeria intima rosie, pe care ar fi in stare sa o sfasie cu dintii.
Barbatul Taur este un comod: iubeste patul, lenjeria fina, saltelele moi si paharele de sampanie. Ii plac momentele romantice, mirosurile aromatice si.. fundul partenerei. Sunt atrasi iremediabil de aceasta parte a corpului, asa ca ai putea da stai mai des cu spatele la el.
Barbatul Gemeni nu este deloc sentimental, iar actul in sine trebuie sa fie cat mai salbatic si cat mai rapid. Nu este deloc romantic, iar sexul pentru el reprezinta doar placere, fara implicatii sentimentale.
Barbatul Rac este timid si pretentios, avand nevoie in permanenta de dovezi si gesturi de iubire. Este un artist in arta amorului, preferand sa inceapa actul sexual in afara spatiului de desfasurare, incitandu-si partenera cu fel de fel de joculete, pana ce reuseste sa o aduca aproape de punctul culminant.


Citeste si:  2 copii - Perfect pentru sanatatea parintilor
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.