Sexualitatea barbatilor in functie de zodie

Barbat sarutand pasional o femeie

Barbatul Leu are nevoie de sex ca de hrana. Si cum el prefera hrana “de calitate”, asa va fi si in pat. Daca nu ii lauzi performantele sexuale, se va simti jignit.
Barbatul Fecioara nu ia niciodata initiativa, pentru a nu parea  disperat sau interesat numai de asta. Pentru ei sexul nu este atat de important, fapt pentru care unii raman burlaci o viata intreaga.
Barbatul Balanta prefera actul sexual petrecut intr-un cadru cat mai confortabil: lumina discreta, muzica in surdina si miscarile lascive. Adora sa fie dezbracat de partenera si sa fie sarutat pe ceafa. Este foarte rafinat si delicat in miscari.
Barbatul Scorpion este foarte pasional si ar face orice pentru a-si excita la maxim partenera. Am putea spune ca sunt un pic obsedati de sex, lucru ce nu este intotdeauna un semn rau.
Barbatul Sagetator prefera femeile cu exprienta. Ii plac pozitiile noi si atunci cand partenera are multa initiativa.
Barbatul Capricorn nu refuza nici o oferta si putem spune ca prefer femeile fara experienta pe care sa le  initieze chiar el in tainele sexului.
Barbatul Varsator are adevarate deprinderi de amant, fiind plin de fantezie. Ii plac momentele de preludiu si este dornic sa satisfaca atat dorintele lui, cat si ale partenerei.
Barbatul Pesti este lipsit de inhibitii si nu suporta sa fie respins. Are curajul de a incerca cele mai neobisnuite fantezii sexuale si adora sa fie excitat in permanenta de catre persoana iubita.


Citeste si:  Campanie: Voteaza cel mai sexy posterior din lume
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.