Sexul bun face minuni

Viata fara dragoste este precum o nuca de cocos in care laptele este uscat.
O viata sexuala buna imbunatateste sanatatea si chiar poate contribui la longevitatea noastra.
Studiile stintiifice acumuleaza dovezi in legatura cu ceea ce toti suspectam: sexul bun nu numai ca adauga fericire vietii noastre, dar imbunateste de asemenea sanatatea noastra si chiar contribuie la longevitatea noastra.
Un numar din ce in ce mai mare de fizicieni recunoscca sanatatea inimii umane depinde nu numai de factori genetici, dieta, sau exercitii fizice, dar si de o sanatate sociala si emotionala.
Vindecarea sexuala este atinsa in principal prin provocarea pastrarii unei relatii intime apropiate, care, conduc la balanta sanatatii noastre.
Desi mecanismele biologice nu sunt inca identificate, multi cercetatori investigheaza gandurile noastre, sentimentele, creierul, sistemul imunitar si interactiunile sistemului sexual genital, influenta asupra altora, si afectarea sanatatii lor.
Atunci cand oamenii se simt apropiati tinandu-se de mana, cand fac sex, se creeaza o legatura incredibila. In timpul uniunii sexuale totul capata alte dimensiuni.
Atat barbatii, cat si femeile au nevoie de aceasta conexiune spirituala pentru a avea o sanatate buna. Si barbatii au nevoie de sex si de conexiune emotionala.
Barbatii mai in varsta au fost educati sa fie tari, ceea ce inseamna de obicei faptul ca nu vorbesc despre problemele lor.
O consecinta a reticentei este lipsa de intimitate intr-o relatie, cu o sotie simtindu-se lasata pe dinafara din viata sotului ei. Barbatii nu obtin de multe ori ceea ce isi doresc pentru ca nu stiu cum sa o ceara, asa ca se simt distantati si frustrati atunci cand vor apropiere si intimitate.
Sexul in aceste conditii creaza distanta in relatie sau creaza disfunctie sexuala care conduce la o adancire a distantei dintre o relatie. Acest lucru este foarte adevarat daca un barbat este insurat cu o femeie, trebuie sa faca sex pentru a ii valida sexualitatea.
Sexul poate deveni rutina, un lucru mecanic. Din fericire, oricine poate rupe acest cerc vicios, transformand sexul intr-o apropiere.

Citeste si:  Dorinta: marul otravit din sanul molatec al cuplului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.