Sexul si sentimentele

Sexul si sentimentele.. doi termeni care par a avea multe in comun, pentru o femeie, daca stam sa ne gandim bine. Asa sa fie si in cazul barbatilor? Stiu ca esti tentata sa spui ca da, insa nu este o regula de baza. Asa cum o femeie nu poate avea o relatie sexuala cu un barbat fata de care nu manifesta sentimente, asa poate fi si in cazul barbatilor, cu mici exceptii, desigur.
De ce femeile asociaza aceste doua cuvinte cand vine vorba de persoana iubita? Pentru ca, pentru femei, sexul nu se rezuma numai la placerea fizica. Pentru femei, sexul este un act intim, in care se implica total, in care pun suflet, sentimente si sperante.
Cand o femeie isi doreste acest lucru, nu se gandeste strict la placerea momentului. Ea este visatoare, are nevoie de afectiune, de cuvinte frumose, de mangaieri si de tot tacamul care vine la pachet cu sexul.
Cand un barbat isi doreste sa faca sex, nu este aceeasi dorinta ca in cazul femeilor, insa asta nu are legatura cu sentimentele. Nu degeaba se spune ca un barbat cand inseala, nu o face cu inima, in timp ce la femei este invers. Pentru barbati, sexul reprezinta placere, o modalitate de a scapa de stres si de a elimina hormoni. Foarte putini barbati pot spune ca o fac pentru ca simt nevoia sa fie in bratele iubitei, sa fie alintati sau alte lucruri siropoase.
Chiar si asa, asta nu inseamna ca daca el nu este la fel ca tine sa daca nu are aceleasi reactii dupa, nu te iubeste. Fiecare om se manifesta intr-un anumit fel, iar daca relatia voastra este una de durata, ar trebuie sa te obisnuiesti deja cu ideea ca el nu este ca tine, fara sa te superi sau sa ii reprosezi ca nu este ca tine.
Atata timp cat se poarta frumos cu tine, este atent si iti demonstreaza ca te iubeste, nu ar trebuie sa iti faci griji ca dupa o partida de sex nu mai este la fel de dragastos ca si tine.
Reactia fizica care se produce in cazul lui este data de relaxarea totala a muschilor si a creierului care intra intr-o stare de relax total. Sa nu ramai surpinsa daca adoarme: este o reactie naturala si normala, care nu ar trebuie sa te supere sau sa te faca sa crezi ca nu te iubeste. Nu are nicio legatura cu sentimentele lui fata de tine! Sunt persoane care iubesc si stiu sa arate asta, dar sunt si persoane desi iubesc enorm, insa nu stiu sa arate acest lucru! Ai rabdare cu el si nu te raci fata de el pentru un motiv copilaresc!

Citeste si:  Relatiile deschise sau "friends with benefits"

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.