Sfaturi de cumparaturi pentru cupluri

Chiar daca va hotarati sa faceti cumparaturile pe ultima suta de metri, noi va dam cateva sfaturi pentru a reusi sa terminati mai repede.
Pentru a evita neintelegerile din punct de vedere financiar, iata sfaturile de ultim moment pe care vi le dam:
1. Vorbiti despre cumparaturile de Craciun si setati limitele inainte de a pleca la mall.
Nu astepta pana sunteti in drum spre mall pentru a discuta despre cat vreti sa cheltuiti. Luati-va o dupa-amiaza sau o seara libera pentru a discuta de cat de multi bani va permiteti sa cheltuiti in acest an.
2. Taiati-va de pe lista cadourile voastre de Craciun.
Aruncati o privire sincera la lista de cadouri pentru voi. Cat de multe dintre acele cadouri le cumperi din obligatie? Daca ai un buget limitat pentru cadouri, nu te simti stanjenita sa mai renunti la ele.
3. Seteaza o limita pentru fiecare cadou de Craciun in parte.
Din nou, acest lucru trebuie sa fie facut acasa, cu o privire realista asupra finantelor din fata voastra. Faceti ceva cercetari pentru a gasi cele mai bune metode.
4. Impartiti cumparaturile de Craciun.
Daca o persoana are de gasit toate cadourile de pe lista, cu siguranta nu va da randament, el sau ea va obosi la un moment dat. De aceea este bine sa impartiti sarcinile.
5. Fiti creativi atunci cand vine vorba de cadourile de Craciun.
Daca ai o familie mare, ia in calcul varianta cumpararii unor cadouri de grup. Vei face in acest fel economie la bani si vei iesi in castig si de timp si de bani.

Citeste si:  Sportul te face mai buna la pat

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.