Sfaturi pentru cuplurile casatorite

Exista patru lucruri pe care cuplurile casatorite le pot face pentru a aduce fericirea inapoi in dormitor. Inainte sa va dezvaluim aceste sfaturi create pentru a va salva viata sexuala atata a ta, cat si a partenerului tau, vrem sa enumaram rapid cauzele care aduc plictiseala in dormitorul cuplurilor casatorite.
Uneori, familiaritatea ruineaza o viata sexuala picanta. Pentru barbati, in special, ideea de a fi cu aceeasi iubita pentru restul vietii lor poate fi greu de suportat. Probabil ca exista diferente fizice la amandoi – ati mai imbatranit sau sunteti mai ocupati la locul de munca, si prin urmare nu aveti timp sa aveti grija de corpurile voastre asa cum obisnuiati odata, si partenerul tau nu se simte la fel de atras din punct de vedere fizic de tine. Totusi alte cupluri au probleme serioase cu certurile – este ciudat cum multe certuri apar in dormitor. Aceasta este singura camera care ar trebui sa fie sacra pentru mariajul vostru, si totusi voi alegeti sa va certati acolo.
Cu alte cuvinte, pierderea interesului sexual in relatie este totul despre schimbare – fie lipsa sau prezenta ei. Aceste sfaturi de mai jos va vor ajuta putin sa va schimbati viata de cuplu casatorit.
1. Faceti exercitii fizice impreuna
Tu si partenerul tau probabil ca nu mai sunteti in aceeasi forma ca odinioara. In loc sa va criticati unul pe altul, ar trebui sa va apucati amandoi de treaba si sa faceti exercitii fizice impreuna.
2. Experimentati (nu doar in dormitor)
Muncind cu partenerul pentru a descoperi lucruri noi in care este interesat va pune putina sare si piper in viata voastra amoroasa.
3. Reinoiti
Daca deja ati inceput sa faceti schimbari in ceea ce va priveste, atunci ar fi bine sa faceti schimbari si in jurul vostru. Va va ajuta si va va face sa va simtiti bine
4. Plecati intr-o calatorie (impreuna)
Exista o multime de locuri in care puteti merge pentru a va relaxa si pentru a uita de problemele cotidiene.

Citeste si:  Sedu-l in functie de zodie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.