Sfaturi pentru intalniri

Indiferent daca esti noua pe ” scena” intalnirilor sau esti veterana, fara indoiala ai putea sa folosesti cateva sfaturi despre o mai buna intalnire. Nu exista o formula magica pentru o intalnire perfecta, dar exista sfaturi conform carora iti poti face viata mai sanatoasa si fericita.
1. Pregateste-te mental pentru ” jocul” intalnirii.
Daca vrei cu adevarat sa reusesti intr-o intalnire, decide ce tip de persoana cauti, faci cercetari, si esti gata sa te implici.
2. Pregateste-te fizic pentru intalnire
Incepe cu un nou regim de sanatate, daca doresti – plimba-te in fiecare zi, incepe o dieta. Sa arati cel mai bine poate fi doar un ajutor de sanatate . Desi te pregatesti, este posibil sa nu iti gasesti partenerul, insa este important sa fii optimista.
3. Cumpara-ti ceva nou pentru a intra in starea necesara
Acest lucru poate parea deplasat, dar chiar si o pereche de pantofi te poate face sa te simti mai bine.
4. Stabileste-ti telurile pentru intalnire
Pune-ti cateva intrebari – te vezi maritata in urmatorii cativa ani? Daca da, atunci apropie-te de partenerul tau in mod corespunzator.
5. Fii increzatoare – lasa stresul deoparte
Increderea iti poate mari sansele de reusita. Asta inseamna sa te uiti inainte in oglinda si sa fii multumita de ceea ce vezi.
6. Atunci cand iti cauti un partener, alege o persoana realista
Cauta o persoana cu care ai sanse sa ai o intalnire de succes. Asta nu inseamna ca trebuie sa tintesti jos, dar tinteste realist.
7. Bucura-te
Intalnirea nu este intotdeauna inainte de mariaj – inseamna sa te intalnesti cu oameni si sa socializezi cu ei si sa petreci timp in compania oamenilor noi. Ai cate ceva de invatat de la fiecare, si in timp ce iti cauti prieteni noi, poti sa fii surprinsa sa afli ca un nou prieten iti poate fi si un nou partener.

Citeste si:  Dragostea dureaza doi ani, apoi continua

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.