Sfaturi pentru viata sexuala

Fiecare persoana isi doreste sa aiba o viata sexuala activa, sau cel putin multumitoare. Totusi, nu in toate cazurile e asa.
Ceea ce trebuie sa stiti este ca ambii parteneri sunt responsabili in mod egal de placerea pe care i-o ofera celuilalt. Este foarte usor si foarte convenabil in acelasi timp, pentru o femeie sa creada ca este responsabilitatea barbatului sa ii ofere placerea sexuala de care are nevoie. Din cand in cand, anumite femei au de asemenea ideea ca ele nu ar trebui sa se desfasoare prea mult in dormitor, intrucat acest lucru ar putea sa ii dea partenerului un sentiment de nesiguranta. Acesta nu este decat un mit si ar trebui sa renuntam la el.
Femeile pot fi incantatoare prin felul lor de a fi, prin felul in care acestea se imbraca. Dar barbatilor le plac si femeilec care sunt bune la pat. Barbatilor le plac femeile care preiau initiativa si sunt increzatoare. Barbatii, ca si femeile au nevoie sa se simta satisfacuti.
Se spune de multe ori ca femeile obtin de 7 ori mai multa placere decat barbatii atunci cand ele ajung la un orgasm.Acest lucru este total gresit.
O femeie trebuie sa gaseasca diferite modalitati de a-si satisface partenerul.
Stimuleaza-l bine inainte. Sa faci sex doar de dragul de a-l face nu va aduce nici un fel de entuziasm sau placere. Cea mai importanta parte este sa fii tu pe parcursul intregului act sexual.

Citeste si:  Iubirea din adolescenta

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.