Sfaturi romantice

Desi nu mai sunteti in luna de miere…desi nu mai sunteti la inceputul relatiei…desi nu mai sunteti nici macar la inceputul casatoriei, lucrurile dintre voi trebuie sa fie la fel de frumoase. Nu lasati esenta iubirii sa dispara. Romantismul este cheia tuturor lucrurilor care se petrec intr-un cuplu. Simte magia iubirii zilnic. Fa din viata ta de femeie casatorita o viata pasionala.
Fa o lista cu toate datele importante precum ziua partenerului de nastere, aniversarea mariajului vostru sau alte date importante ale relatiei voastre.
Fa din fiecare zi o sarbatoare. Imparte lucrurile importante cu partenerul tau. Mariajul este o legatura intre doua persoane. Impartasiti tot ce este frumos intre voi.
Faceti fotografii impreuna
Este o idee grozava sa faceti fotografii cu partenerul vostru chiar fara nici un motiv anume.
Ai grija de el si alinta-l cat poti de mult. Barbatilor le place sa fie rasfatati cat mai mult.
Imbraca-te frumos si aranjeaza-te pentru el. Fa-l sa se simta important in viata ta.
Exprima-ti sentimentele si starea de spirit. Arata-i ce simti pentru el. Conteaza foarte mult sa stii sa te exteriorizezi.
Petreceti cat mai mult timp impreuna. Stati de vorba si bucurati-va de fiecare clipa petrecuta impreuna.
O casnicie perfecta se atinge destul de greu. Trebuie sa fiti constiente zi de zi de ce v-ati casatorit cu persoana respectiva si sa faceti tot posibilul pentru ca relatia sa mearga si sa dureze. Mai mult decat atat…trebuie sa fie o relatie frumoasa.

Citeste si:  Traieste cu pasiune si... pasiuni!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.