Simptomele dragostei

Dragostea, sub toate formele ei, este o senzatie si un sentiment placut. Oamenii care sunt indragostiti, sunt mai sanatosi, mai fericiti, mai activi si mai sociabili.
Se confirma asadar, spusele cum ca dragostea aduce cu ea o serie de schimbari: o aura de frumusete asupra femeii si un semn de incredere si curaj asupra barbatului.
Fara dubii, cei care nu au fost niciodata indragostiti, nu au cum sa inteleaga aceste lucruri si sa simta emotia unui astfel de sentiment.
Dragostea este un produs pe care ma straduiesc sa-l promovez in orice imprejurare, oricui vrea sa creada el, incluzand aici societatea, grija pentru dragoste, relatiile cu oamenii care inteleg dragostea si manifestarile ei.
Acest articol este pentru cei care sunt, au fost sau care cred ca sunt indragostiti. Nu voi vorbi dspre situatii si nu voi da exemple, voi expune doar cateva dintre “simptomele” unei persoane indragostite:
1.Lumea pare mai buna, oamenii mai intelegatori si mai frumosi. Problemele lumii nu vor disparea niciodata, dar perceptia despre ele se schimba radical atunci cand iubim. Pentru ca noi insine suntem mai buni, tindem sa credem ca asa va fi si lumea de acum incolo. Increderea si curajul ne ajuta sa vedem partea plina a paharului.
2.Timpul trece foarte greu fara persoana iubita. Cand suntem singuri sau departe de persoana iubita, modalitatea cea mai buna de a te simti aproape de ea, este sa te gandesti la ea si sa-ti amintesti momentele de fericire. Orele trec din ce in ce mai greu, incat ai impresia ca a trecut o viata de cand nu mai este langa tine. Lucru specific tuturor indragostitilor.
3.Nevoia de a imparti totul cu persoana iubita este unul dintre simptomele unei mari dragoste. Fericirea ta nu este completa daca nu o impartasesti sau daca nu o imparti cu iubitul tau. Orice lucru sau eveniment trebuie impartit cu el, pentru a-ti satisfice fericirea si implinirea.
4.Nu te plictisesti niciodata de persoana iubita. Niciodata! Chiar daca va stiti de foarte multi ani si locuiti impreuna. In fiecare zi, te bucuri de faptul ca poti sa-l privesti, sa-l strangi in brate, sa-i vorbesti sau sa-l asculti, fara a obosi sau a te plictisi de acest lucru. Stii totul despre el si cu toate acestea, continua sa te surprinda si sa te faca sa te simti speciala in fiecare zi.
Pentru ca asta inseamna dragostea adevarata…

Citeste si:  Regulile nescrise ale primei intalniri

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.