Sotul meu m-a inselat si de atunci ideea de a face sex ma desgusta

Cred ca e important sa intelegem ca de multe ori, inselatul partenerului nu are o legatura cu noi. Da, suntem educate si inclinate sa credem ca daca barbatul ne-a inselat, noi nu am fost suficient de „performante” in pat, in relatie, etc. Insa, de cele mai multe ori, mai ales cand el isi doreste sa ramana in relatie dupa ce a inselat….motivul este de fapt „EL” S-a simtit nesigur, a avut nevoie de confirmari, a cazut pur si simplu in ispita…

Atunci cand partenerul te-a inselat dar, nu isi doreste o relatie cu cealalta.. E clar ca  pe voi va leaga alte motive, decat sexul. Daca considerati ca ceea ce va tine impreuna este mai important pentru voi  si doriti sa mergeti mai devreme ..atunci trebuie sa va acordati timp si sa va intelegeti unul pe celalalt. Si meritati sa aveti tot timpul care va trebuie  ca sa va vindecati de trauma. Este extrem de comun ca un partenerul tradat sa nu mai doreasca sa faca  sex, iar sotul/partenerul  dvs. trebuie sa inteleaga acest lucru. De asemenea, el trebuie sa fie rabdator, sustinator si sa munceasca din greu pentru a avea iar increderea in el. „Ar fi frumos sa reusim sa luam totul de unde am ramas, dar acest lucru nu este posibil.”

Daca vedeti ca aceasta stare persista, ajutorul unui psiholog v-ar putea fi de folos. Probabil ca aveti nevoie sa va ofere mai multe atingeri non-sexual iubitoare. Indiferent ce simtiti, exprimati-va nevoile exacte si invatati-l sa va trateze ca o femeie speciala, atractiva.


Citeste si:  Ce iti spune erectia lui
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.