Surprinde-ti iubitul!

Surprinde-ti iubitul

1. Cumpara-i bilete la un meci sau un concert
Atentie, insa. E vorba de o activitate la care va merge fara tine. Asa e regula jocului. Il trimiti intr-o oaza a libertatii. Daca esti din cale-afara de generoasa, il poti trimite chiar si intr-un weekend cu prietenii.  Conteaza mult sa stii sa jonglezi cu libertatea asta. Nu-l sufoca. Si, in plus, cand sa i se mai faca dor de tine daca sunteti zi de zi, impreuna?

Stiu, stiu, e posibil sa ti se fi spus ca, daca te iubeste, iti simte lipsa si cand il trimiti sa duca gunoiul sau sa ia iaurt dar, nu e chiar asa.

Citeste si:  Da inca o sansa relatiei tale

2. Trimite-i mesaje deocheate
Din senin, in mijlocul zilei. Cand amandoi sunteti la lucru. Nu o face foarte des altfel devine rutina. Dar, din cand in cand, fara sa-i dai nimic de inteles inainte, trimite-i cate o declaratie altfel. Stiu, altii va spun sa fiti romantice si sa intindeti razoare intregi de trandafiri prin casa. Uitam insa ca dulcegariile sunt pentru noi si mai putin pentru ei. Cati barbati topiti dupa ciocolata ati vazut? Asadar, fa-ti curaj si indrazneste. Compune cateva propozitii scurte si la obiect. Care sa descrie operatiuni vechi de cand lumea, dar de care nu ne saturam nicicand. Preludiul incepe de dimineata, fetelor.

Citeste si:  Cum afli daca el este alesul

3. Rezerva o noapte la un hotel
Exact, cum ai auzit. Nu trebuie sa pleci din localitate. Puteti petrece o noapte intr-un hotel chiar in orasul vostru de resedinta. Poate vei zambi, dar n-ai idee cat de multe face o schimbare de decor mai ales daca locuiti impreuna. Aduce un suflu nou, plus ca hotelurile au acea dimensiune de incognito, de necunoscut, de provocare, un iz al pacatului, al ilicitului, absolut irezistibil. Ca surpriza sa fie si mai mare, du-te singura si trimite-i un sms: Te astept in camera X, hotelul Y. Iar acolo stii tu mai bine ce e de facut.

Citeste si:  Motive pentru a ramane fidela

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.