Tehnici de despartire

La un anumit moment simti ca e nevoie sa lasi pe cineva sa plece. Doar pentru ca nu ati fost meniti sa fiti impreuna nu inseamna ca trebuie sa va purtati urat.
Esti absolut sigura ca nimic nu mai poate fi facut pentru relatia voastra pentru a reaprinde flacara si ca e timpul sa mergeti mai departe. E timpul sa planifici strategia de despartire pentru ca lucrurile sa nu-ti scape de sub control. Timpul pe care il petreceti impreuna este de obicei un factor important in a decide cum sa pui punct. Daca nu ati avut o relatie foarte serioasa, atunci nu iti va fi asa de greu sa spui la revedere, dar atunci cand vorbim de luni sau chiar de ani, lucrurile incep sa devina complicate.
Cel mai important lucru in ceea ce priveste terminarea unei relatii este sa sa ai curajul sa o faci in persoana. Asta inseamna ca nu ar trebui sa folosesti telefonul, e-mail-ul, scrisoarea, apelarea voaca sau alte metode impersonale. Nu il pune pe cel mai bun prieten sau pe cea mai buna prietena sa-i spuna ca s-a terminat. Fa asta si tu. Fii barbat, chiar daca esti femeie.
Urmatorul pas inb strategia ta ar fi sa gasesti timpul potrivit pentru a pune aceasta problema. Asigura-te ca este intr-un moment privat, pentru ca nimanui nu-i place sa fie parasit in public, mai ales barbatii care au un ego enorm. Asigura-te de asemenea ca nu e dupa o cearta. Oamenii tind sa fie foarte suparati dupa cearta si sa sfarseasca in a spune lucruri doar pentru a rani cealalta persoana.
Atunci cand de desparti de o persoana dintr-o relatie de termen lung ar trebui sa ai motive serioase.
Din moment ce despartirile sunt atat de grele din ambele parti, ar trebui sa iti acorzi timpul necesar in luarea decizilor tranzitorii.
Daca ai facut totul corect si cealalta persoana se poarta cum trebuie, lucrurile ar trebui sa mearga bine, fara prea mult stres. Si chiar daca nu merge, cel putin vei stii ca atunci cand vine vorba de despartire, ai fost politicoasa.

Citeste si:  Cum faci fata singuratatii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.