Tensiunea si incertitudinea intr-o relatie

Cum trecem peste momentele de tensiune din relatia noastra? Cum sa facem in asa fel incat sa nu ne afecteze relatia si sa ne indeparteze mai mult decat suntem deja? Asta este intrebarea pe care si-o pun foarte multe cupluri care au ajuns in pragul despartirii, in pragul in care sunt extrem de confuzi si nu mai stiu ce se intampla cu ei si cu partenerul de viata.
Sunt momente frumoase, sunt si momente mai putin frumoase, tot ce trebuie sa faceti este sa le depasiti intr-o maniera cat mai usoara, fara a va rani unul pe celalalt, fara a provoca suferinta, lacrimi si nopti nedormite.
Nu putem trece decat impreuna peste aceste momente. Nu este suficient ca unul sa cedeze, celalat sa ierte si taca pentru binele relatiei. Ambii parteneri trebuie sa fie la fel de maleabili si de dispusi sa-l faca fericit pe celalalt.
Cand acest lucru vine doar din partea unuia din voi, inseamna ca celalalt nu mai simte cu aceeasi intensitate, ca nu-si mai doreste aceleasi lucruri si de aceea are acest comportament care la prima vedere poate parea ca bate spre indiferenta, uneori denatureaza in altceva.
De la indiferenta la nepasare nu este decat un singur pas, insa cand acest sentiment intervine intre voi, este mai mult decat logic faptul ca relatia voastra nu mai are sanse sa fie ca inainte sau sa se schimbe la 180 de grade..spre bine.
In astfel de situatii nu exista decat 2 solutii: ori amandoi incercati sa lasati unul de la celalalt si va dati toata silinta sa evitati astfel de momente, ori treceti peste si fiecare isi vede de drumul lui. Stiu ca este greu si ca nu poti lua o astfel de decizie peste noapte sau ca nu te poti schimba intr-o clipa, insa situatia trebuie rezolvata intr-un fel sau altul.
Inainte de a actiona la nervi si de a spune o prostie, gandeste-te de mai multe ori si abia dupa aceea ia o decizie. In caz contrar, risti sa spui o tampenie pe care nici macar nu o simti sau nu o gandesti, la nervi si mai tarziu vei ajunge sa regreti ceea ce ai facut. Din pacate, nu de fiecare data persoana iubita este dispusa sa ierte si sa mearga mai departe alaturi de tine.. asa ca.. daca nu vrei sa o pierzi, arata-i asta!

Citeste si:  Reintalniri cu fostele iubiri.Da sau nu?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.