Tips-uri pentru o casnicie implinita

Pentru multi dintre noi, casnicia se numara printre cele mai importante trei lucruri de implinit in viata, pe langa cariera, sanatate si copii.
Cum putem mentine relatia “sanatoasa” si fresh avand in vedere ca timpul si rutina isi pun amprenta in fiecare zi asupra noastra?

1.Petreceti timp impreuna.
Poate parea ciudat, insa a petrece timpul impreuna nu inseamna doar a imparti aceeasi casa, acelasi pat, aceeasi masa si acelasi televizor. A petrece timpul impreuna inseamna a face impreuna lucruri in afara casei si a lua parte la actiuni, in calitate de cuplu, care sa va apropie si sa va faca sa va iubiti si mai mult, nu doar in spatiul intim al caminului vostru. Mergeti la film, faceti o escapada pana la munte sau orice alt lucru pe care il faceati cu drag si inainte de a va casatori. Cateodata revederea unor locuri dragi, amintirea unor momente frumoase, pot reaprinde flacara pasiunii dintre voi.

Citeste si:  Oamenii nu au inventat sexul oral

2.Petreceti timp liber separat.
O casnicie nu inseamna ca trebuie sa ne legam unul de celalat si nu mai putem face lucruri decat in doi. De aceea este important sa ne acordam momente de respiro, in care sa ne permitem sa petrecem si timpul separat, fara a ne imagina ca suntem inselati sau ca se intampla ceva rau. Increderea este foarte importanta asa ca daca ea exista, nu ai de ce sa-ti faci griji in prinvinta timpului liber petrecut separat.

Citeste si:  Activitati pentru cupluri pentru a alunga "plafonarea afectiva"

3.Asculta-l.
Este foarte important sa-ti asculti partenerul de viata si sa-i dai sfatul si parerea ta, atunci cand simti ca are nevoie de ele. Fiind una dintre cele mai importante persoane din viata lui, parerea ta va conta si va cantari foarte mult.

4.Respecta.
Respecta-i spatiul intim si timpul. Daca intarzii la intalnirea cu el, suna-l si anunta-l. Daca te roaga sa-l lasi singur cateva minute sau cateva ore, pentru ca are treaba, lasa-l si nu-l sufoca cu gelozia si iesirile tale nejustificate.

Citeste si:  Idei pentru o intalnire reusita

5.Amintiti-va de ce v-ati indragostit unul de celalalt si mai ales momentul in care s-a intamplat acest lucru.

Inceputurile unei relatii, casnicii, sunt unele dintre cele mai frumoase momente in viata de cuplu. Pe parcurs, lucrurile se mai schimba si nu mai iubim cu aceeasi intensitate si nebunie ca la inceput, insa daca din cand in cand ne amintim de acele clipe, impreuna, vom reusi sa aducem putin din pasiunea si flacara intensa care ne-a unit si ne-a facut sa luam decizia de a petrece restul vietii impreuna.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.