Tipuri de sex pentru cupluri

De ce sa limitam experientele noastre la ceva standard atunci cand avem o intreaga gama variata de care sa ne bucuram? Condimentarea rutinei de sex aduce mister si aventura vietii noastre sentimentale, doua calitati care ar trebui pastrate vii intre cearceafuri. Incepe prin documentarea despre tipurile de sex de care cuplurile au nevoie
Atunci cand ai darul sau timpul, ar fi bine sa faci sex senzual. Nu este vorba numai de locul in care tu si partenerul tau faceti sex. Atunci cand incetinesti si incerci sa tii orgasmul la distanta, esti mai concentrat in explorarea fiecarui centimetru din corpul persoanei de langa tine si savurezi timpul impreuna.
Beneficiile emotionale sunt de langa durata, de asemenea. Faptul ca stii ca ii pasa suficient de mult de tine sa te iubeasca ore intregi si sa iti arate iubirea lui, ca esti prioritatea lui numarul 1, iti da incredere si siguranta. In plus, legatura voastra in general va fi mai intima pentru ca tocmai ati facut din dormitor un loc perfect in care sa va bucurati amandoi, nu doar senzatii sexuale.
Un sex rapid este precum un cutremur. Iti creste andrenalina, si te lasa slabita in genunchi. Initierea unui astfel de sex ii arata tipului cat de mult il doresti.
Mai mult decat atat, atunci cand a avut o zi stresanta, o eliberare rapida si furioasa chiar face minuni.
Probabil ca te gandesti ca ar fi mai usor sa tii un speech in fata a 500 de oameni decat sa te masturbezi in fata barbatului tau, dar cu siguranta va merita. Expertii spun ca sa urmaresti o femeie acordanu-si singura placere este aproape in topul fanteziilor tuturor barbatilor. Asta inseamna ca trebuie sa il inveti exact cum vrei sa de manevreze.
Dezvaluirea barbatului tau cum sa iti manevreze propriul tau domeniu este una din cele mai intime lucruri.
Oricine cu puls ar putea sa faca o sesiune de sex picant. Dar uneori tot ceea ce iti doresti este echivalentul sexual pentru branza si mac. Poate ca nu este excitant, dar te face sa te simti bine.

Citeste si:  Destinatii de vacanta pentru cupluri

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.