Totul e permis in dragoste si in razboi

Iubirea de la serviciu

Se spune” Totul e permis in dragoste si razboi.” Se pare ca nu se poate spune acelasi lucru  despre dragoste si munca. A te indragosti de un coleg poate fi uneori o experienta neplacuta, desi  relatiile la birou nu sunt o raritate. Potrivit mai multor studii, aproximativ 57% dintre oameni au avut o relatie la locul de munca si 16% dintre acesti oameni s-au si casatorit cu „colegul/colega” de la birou.

Cu toate acestea, nu toate relatiile se pot termina bine….. Simti ca ti s-au aprins calcaiele atat de tare dupa noul coleg de munca incat nimic nu mai conteaza pentru tine? Daca pana acum urai biroul si toata activitatea pe care o desfasurai acolo, acum a devenit o adevarata placere sa te duci, sa iti pui in practica ideile, sa fii prima care ajunge si face cafeaua sau sa fii mereu in spatiul vizual al colegului.
Acest lucru se vede din gesturi: esti mult mai aranjata acum, te fardezi mereu, din cand in cand mergi la toaleta sa-ti reface make-up-ul si nu uiti sa te dai cu ruj, ori de cate ori bei o gurita de apa.


Citeste si:  Motive de cearta in cuplu
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.