Totul e permis in dragoste si in razboi

Iubirea de la serviciu

 

1. Daca in companie, se accepta relatiile amoroase intre salariati. S-ar putea sa va trezeti dati afara, pentru o relatie care nu este nici macar foarte serioasa.

2. Evitati  intalnirile scurte sau intamplatoare la el in birou, in toaleta sau la bucatarie. Chiar daca iti doresti enorm de mult sa-l vezi, sa-l saruti sau sa-l strangi in brate, este recomandat sa te abtii.

3. Atentie, la triunghiurile amoroase! Se intampla destul de des, ca cei care se cupleaza la locul de munca, unul dintre ei sau amandoi sa fie implicati intr-o alta relatie. Desi, in principiu probabil va doriti ca totul sa se rezolve fara prea multa valva, s-ar putea sa te trezesti intr-un „triunghi’ amoros, pe care sa nu il „digeri” foarte bine.

Citeste si:  Marirea penisului - dorinta sau complex?

4. Nu implica niciodata discutiile personale cu cele de la locul de munca si nu intra in polemica in timpul unei sedinte. Chiar daca este persoana iubita, persoana alaturi de care te trezesti dimineata si iti bei cafeaua in fiecare weekend, la birou trebuie sa va comportati ca doi simpli..colegi, nimic mai mult.

Citeste si:  Idei pentru prima intalnire

5. Trebuie sa iei in calcul si faptul ca s-ar putea ca relatia sa nu mearga si va trebui  dupa aceea sa stai in preajma „fostului”…si asta iti va consuma multa energie.

Daca, te-ai gandit la toate acestea si spui ca merita riscul…Nu ne ramane decat sa iti spunem: „Da frau liber sentimentelor tale!”. Dragostea este minunata si nu stii niciodata cand o intalnesti …Si Da! o poti intalni, inclusiv la locul de munca. Ca sfat, pana te convingi cat de serioasa este relatia nu alerga sa o faci publica la birou. Un pic de discretie, nu strica nimanui!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.