Trasaturile de personalitate, ale celor care atrag narcisistii

Ca multi barbati si femei singure, narcisistul cauta pe cineva care sa il completeze.  Se stie, ca extremele se atrag. Iar acele calitati si trasaturi care va fac ca anumite persoanesa fie  puternice, independente, sigure din punct de vedere financiar deseneaza deseori o persoana care atrage narcisistul.

Asta nu inseamna ca ar trebui sa va schimbati, ci  ca trebuie sa va armonizati cu cunoasterea semnelor de avertizare, astfel incât sa stiti pe cine sa evitati.

Citeste si:  Fara rutina de Valentine's Day!

Oamenii sunt atrasi de ceilalti  si din cauza nevoilor si dorintelor pe care incearca sa le indeplineasca in viata lor, cum ar fi dorinta de a avea o conexiune mai mare, de securitate, de iubire, de sprijin si de confort. Pe de alta parte, unele dorinte neimplinite sunt asociate cu caracteristici polar opuse, cum ar fi aventura, libertatea, riscul, provocarea si intensitatea, pe care narcisistul le intruchipeaza. Când nevoile dvs. emotionale vin impreuna cu partenerul dvs., va simtiti mai viu si mai complet.

Citeste si:  Gelozia

Iata patru motive pentru care cei care prezinta modele de relatii narcisiste sunt atrasi de oameni cu calitati pozitive:

1. Aveti o mare capacitate de a iubi.

Persoanele care poseda tulburari antisociale (psihopati, sociopati si narciscisti) nu au empatie. Nu le pasa de nimeni, ci doar  de ei insisi. Fara empatie sau ingrijorare pentru altii, dragostea nu poate exista. Sunteti o tinta pentru ca va pasa cu adevarat si sunteti empatici când ceilalti sunt in necaz sau in durere. Aveti un nivel ridicat de incredere, compasiune, toleranta, atasament sau loialitate in relatiile voastre. Sunteti o persoana pozitiva care vede ce e mai bine in ceilalti. Bunatatea voastra nu numai ca va face extrem de doriti, dar aceste trasaturi va ajuta sa excelati in domenii precum asistenta medicala, psihologia, educatia si resursele umane.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.