Trasaturile de personalitate, ale celor care atrag narcisistii

Nu este nimic rau in modul tau de a fi dar,  narcisistul iti va exploatat fortele si bunatatea. Din cauza acestei incalcari, creierul tau traumatizat doreste sa renunte la capacitatea ta de a fi din nou vulnerabil. Dar daca va inchideti vulnerabilitatea fata de ceilalti, va inchideti capacitatea de a iubi – ceea ce face parte din ceea ce sunteti si  este ceea ce va face fericiti. Dragostea exista doar in masura in care ramânem deschisi si ne permitem sa fim vulnerabili. Abuzul trebuie sa fie indepartat, astfel  veti putea fi  iar fericiti dupa ce rana lasata de narcisist, se va vindeca.

Citeste si:  Calitati care ne atrag la un barbat

2.Sunteti maturi emotionali si persoane responsabile.

Probabil ati fost invatati sa aveti grija de frati sau ati sprijinit un parinte bolnav si puteti suporta majoritatea responsabilitatii de a va creste copiii.

In loc sa va asumati mai multe responsabilitati, este posibil sa aveti nevoie disperata de aventura si distractie. O viata echilibrata este importanta pentru sanatatea dumneavoastra. Acordati-va permisiunea de a fi un spirit liber uneori. Aceasta libertate va va ajuta sa cautati un partener mai complet si mai echilibrat.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.