Trasaturile de personalitate, ale celor care atrag narcisistii

3.Sunteti o persoana puternica.

O persoana care este ambitioasa si are un loc de munca influent este atractiva pentru un narcisist. Exemplu: O femeie puternica intimideaza adesea un barbat obisnuit, dar un narcisist nu se teme de cineva de genul acesta. El foloseste ocazia de a avea o femeie puternica lânga el. O femeie extrovertita poate simti ca si-a intâlnit meciul – un barbat suficient de puternic pentru a se ridica si a iubi totul.

Citeste si:  Sexualitatea nu poate fi controlata

Ca persoana influenta, puteti crede ca trebuie sa aveti toate situatiile sub control. Recunoasteti ca si dvs. sunteti o fiinta umana! Aveti nevoie de o relatie care va invita sa va predati si sa fiti vulnerabila fara ca cealalta persoana sa profite de acest lucru.

4.Ai o relatie buna cu tatal tau.

Având o relatie sanatoasa si iubitoare cu tatal tau te poate lasa vulnerabila, pentru ca nu ai experimentat si pur si simplu nu crezi, ca exista oameni rai care nu ar putea fi etichetati drept criminali inraiti. Daca ati crescut cu un tata care a fost intotdeauna acolo pentru dvs., este posibil sa aveti dificultati in a accepta ideea ca un barbat te-ar putea vana pentru capacitatea ta de a iubi.

Citeste si:  Ce-si doresc barbatii in pat

Tensiunea contrarelor genereaza o adevarata pasiune care sustine, aprofundeaza si intensifica relatiile atâta timp cat fiecare partener este respectat, ascultat si sustinut. Aceste diferente ne incurajeaza sa iesim din zona noastra de confort, permitandu-ne sa evoluam intr-o persoana mai completa.

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.