Ucigasii libido-ului

Cei mai comuni ucigasi ai libido-ului sunt stresul, copiii, problemele de cuplu, injuriile fizice sau lipsa de abilitati fizice, sau boala. Libido-ului este foarte fragil uneori si se bazeaza pe diferite aspecte umane – emotionale, mentaale, fizice si spirituale – pentru a lucra in armonie.
1. Problemele psihologice
Problemele de incredere si stresul sunt amandoua probleme majore pentru o viata sexuala santoasa. Imaginea proasta este cel mai rau inamic al vietii sexuale. Exista femei care vor sa o faca tot timpul cu lumina stinsa si nu se dezbraca niciodata complet in fata partenerului. Poate dura mult timp pentru o femeie sa se simta confortabil in propria ei piele si cel mai bun lucru este ca partenerul sa o asiguri ca e frumoasa si dorita. Roaga-l sa-ti gaseasca partile care ii plac cel mai mult.
Stresul este o alta problema. Majoritatea oamenilor sunt un pic stresati, dar atunci cand incepe sa iti afecteze viata sexuala, devine o adevarata problema. Sa scapi de stres este esential.
Anxietatea afecteaza si ea viata sexuala, si , prin urmare, libido-ul. Impreuna cu stresul, sentimentul de anxietate este o tragedie nu numai pentru viata sexuala, ci si pentru intreaga viata.
2. Sanatatea fizica
Lipsa de exercitii fizice: Femeile care fac exercitii fizice regulate au mai mult control asupra vietii sexuale.
Dieta saraca joaca un rol important in perioadele menstruatiei, si in fericirea per ansamblu si starea de bine. Dieta poate sa o opreasca din a se simti bine, ceea ce nu este ok.
Antidepresivele – unele pot creste libido-ul femeilor, in timp ce altele, il pot reduce semnificativ.
Boala si problemele de sanatate pot afecta si ele viata sexuala in mod semnificativ.

Citeste si:  Declaratii de dragoste II

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.