Unde ti-ai intalnit iubirea?

Barbat si femeie care s-au intalnit in restaurant

Hobby cu lipici. Daca tot am vorbit de la relatiile pornite atunci cand partenerii au ceva in comun, trebuie sa amintim si de relatiile incepute de la un hobby comun. Iti place salsa si mergi saptamanal la un club de dansuri latino? Iti place sa joci basket si frecventezi un teren unde sunt multi tipi bine? Te mentii in forma facand alpinism? In majoritatea activitatilor de genul acesta sunt implicate atat femei cat si barbati, asa ca iti va fi usor sa cunosti pe cineva pe gustul tau. Faptul ca impartasti acelasi hobby va da un punct de plecare si mai mult, va da mai putine motive de cearta, In multe cupluri, certurile pornesc de la faptul ca unul dintre parteneri nu intelege hobby-ul celuilalt.

Citeste si:  Contraceptie de urgenta - eficacitate si actiune

Iubirea de-o vara este termenul generic folosit pentru relatiile incepute in calatorii sau vacante, chiar daca nu inseamna neaparat ca vor tine numai pe durata vacanta, ci se pot transforma in cupluri stabile. Este foarte usor sa relationezi cu cineva in timp ce calatoresi, pe tren, pe avion, la hotel etc. Fie ca pelci intr-o calatorie in interes de munca sau intr-un concediu, posibilitatile de a cunoaste persoane interesante sunt nenumarate. Totusi, riscul acestor relatii este sa nu poata continua din cauza distantei sau a altor piedici.

Citeste si:  Sfaturile amoroase ale bunicii

Cercul de prieteni este nu doar o sursa perfecta pentru distractie, ci si pentru a lega legaturi amoroase. Nu o data, cel mai bun prieten al tau poate deveni iubitul pe care ti l-ai dorit mereu. Nu rata intalnirile intre prieteni, reuniunile de familie, zilele onomastice, petrecerile – de fiecare data poti cunoaste oameni minunati.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.