Va iubiti, dar in pat magia dispare

De fiecare data, el este cel care are initiativa. Si, cu timpul, rolul acesta a inceput sa il irite. Deduce ca tu nu il doresti niciodata. Si asa este. Desi il iubesti, il pretuiesti si nici nu ti-ai putea inchipui viata alaturi de alt barbat. Doar ca nu se mai pot reedita clipele arzatoare de la inceputul relatiei, nu se mai simte aceeasi dorinta de a face dragoste.
Destul de multe femei se confrunta cu tulburari ale apetitului sexual in urma unui eveniment ce modifica ideea pe care si-o facusera despre jumatatea lor. In majoritatea cazurilor, fenomenul se produce dupa ce au ramas insarcinate, sau dupa ce au adus pe lume un copil, sau curand dupa casatorie-faptul ca relatia s-a stabilizat, este oficiala, schimba cumva perceptia asupra partenerului. Explicatia? Sotul nu mai este privit in calitatea lui de amant, acum este tata. Si sotia traieste o dilema de care nu e constienta: oare se cuvine sa mai faca dragoste cu el?
Sfatul nostru ar fi: chestiunea este delicata, pentru ca absenta dorintei nu se leaga de factori exteriori, asupra carora putem interveni cu usurinta, important e sa vrem. Responsabile sunt niste resorturi sufletesti pe care un psiholog te va ajuta sa ti le lamuresti si sa le depasesti. Confeseaza-te lui cu toata increderea.

Citeste si:  Ce spun eu si ce-ntelegi tu...

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.