Viata in cuplu cu copii

Sa ai un copil poate sa fie stresant pentru orice relatie, nopti nedormite, grija permanenta si cererile care nu mai contenesc ale unui nou-nascut pot lasa un cuplu cu probleme, intrucat cei doi parinti nu vor vrea altceva decat sa obtina putina odihna, nimic mai mult. Totusi, copilul va creste si parintii lui vor reusi intr-un final sa doarma ceva maimult.
Totusi, in ciuda faptului ca somnul poate reveni la normal, stilul de viata incepe sa schimbe simtitor. Grijile despre activitatile copilului tau si ale tale pot incepe sa te copleseasca si sa nu mai ai chef sa petreci o noapte sau o seara in oras doar tu si cu sotul tau. Sa fiti parinti inseamna ca aveti tendinta sa va pozitionati pe ultimul loc. Vi se va parea egoist sa vreti sa fiti departe de copilul sau de copiii vostri sau sa aveti o noapte doar pentru voi doi si sa va doriti sa fiti un cuplu, mai degraba decat sa fiti parinti.
In timp ce poate parea putin egosit, este de fapt foarte important sa aveti putin egoism in voi pentru ca toate relatiile sanatoase au nevoie de timp petrecut impreuna, in doi.
Intalnirile pe timp de noapte nu sunt singura modalitate de a pastra relatia si romantismul viu. Micutele note lasate undeva unde partenerul il va gasi va va ajuta. El iti poate trimite, sau iti poate gati si pregati o cina romantica sau puteti doar sa petreceti ceva timp impreuna in fata televizorului. Timpul cu partenerul tau este pretios si ar trebui sa fie tratat ca atare. Nu lasa presiunile si stresul din viata de zi cu zi sa iti distruga viata.

Citeste si:  Viata mea, dupa divort

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.